Луцький ЦНАП вперше видав відновлене після втрати посвідчення водія

0
1
Луцький ЦНАП вперше видав відновлене після втрати посвідчення водія
Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку вперше видав відновлене після втрати посвідчення водія.

Про це повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

"Напередодні Дня місцевого самоврядування лучанин надав адміністратору необхідні документи, а вже сьогодні щасливий відвідувач покинув приміщення ЦНАПу з новеньким посвідченням водія. Швидко, без зайвих проблем, отримав якісний сервіс!" – йдеться у повідомленні.

Послуга відновлення водійського посвідчення після втрати – нова для ЦНАПу у місті Луцьку. До цього обмінювалися лише старі посвідчення на нові та видавалися нові документи через зміну особистих даних.

Варто зауважити, що наразі чинне законодавство ще не передбачає процедуру надання у ЦНАПі перших посвідчень водія.

Нагадаємо, в ЦНАПі можна обміняти старе посвідчення водія на нове, отримати нове посвідчення водія у зв'язку з втратою чи викраденням або обміняти документ у зв'язку зі зміною особистих даних.

Документи, які потрібно надати для відновлення посвідчення водія:

• паспорт громадянина або документ, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус (в якому зазначено відомості про реєстрацію місця проживання);

• копію довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);

• довідку з поліції (у разі викрадення);

• медичну довідку встановленого зразка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні