На Полтавщині чоловік вдарив людину ножем у шию в центрі міста

0
-2
На Полтавщині чоловік вдарив людину ножем у шию в центрі міста
У Полтавській області, у місті Лубен, чоловік вдарив ножем 29-річного мешканця міста під час бійки. Внаслідок удару останній помер.

Про це пише пресцентр поліції області.

“Дана подія мала місце в ніч із 06 на 07 грудня цього року. До поліції Лубен надійшло повідомлення про те, що в одному із кафе міста відбулася бійка, в ході якої було поранено чоловіка. Виїхавши на місце події поліцейські встановили, що близько опівночі в одному із кафе, яке знаходиться на центральній вулиці міста, відбулася бійка між двома чоловіками. В ході бійки один із її учасників завдав удар ножем в область шиї 29-річному жителю Лубен”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від отриманих травм поранений чоловік помер у місцевій лікарні, куди був доставлений каретою швидкої допомоги.

“На місці події поліцейські затримали 59-річного раніше судимого лубенця, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні даного злочину”, — додали правоохоронці.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження триває досудове слідство та встановлюються усі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні