Е-квиток у Луцьку: сказали, коли запустять додаток

1
-4
Е-квиток у Луцьку: сказали, коли запустять додаток
Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розказав, коли запустять додаток, через який можна буде сплачувати за проїзд в транспорті міста.

Про це стало відомо у п’ятницю, 6 грудня, на пресконференції щодо запровадження в місті е-квитка.

«Сьогодні була розмова з оператором, додаток вже на погодженні в компанії «Apple». Вони працюватимуть не тільки на адроїдах, але й на айфонах. Обіцяють, що через вихідні додаток буде працювати, він буде презентований. Кожен, хто має мобільний ґаджет, зможе встановити собі додаток і оплачувати проїзд через нього», – зазначив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обіцяли ще 1 грудня той додаток запустити. Вже 9.12! Все через одне місце у нас. Окрім того, що в додатку нема Луцька й досі, там настільки жахлива українська, що Гугл-перекладач порівняно із цим просто Магістр укр.мови
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні