Волинянка лікує онкологію травами

1
8
Волинянка лікує онкологію травами
Волинянка розповіла, як лікується від онкології травами.

Лариса Ковальчук із села Лісняки Старовижівського району все життя працювала педагогом. Та почала серйозно займатися фітотерапією, коли в 2013 році їй поставили страшний діагноз. Погодилася на операцію, але одразу після хіміотерапії вирішила, що неодмінно має скористатися цілющим багатством волинського лісу, пише газета "Вісник".

Обов’язково – консультації лікаря!

Не без допомоги чоловіка, який усе життя пропрацював сільським фельдшером, почала збирати лікарські рослини, які дарує нам природа і про які ми часто забуваємо. До звичних трав, чаї з яких шанує кожен сільський житель, додався, на перший погляд, небезпечний та отруйний чистотіл. А оскільки Лариса Федорівна – людина смілива та віруюча, то поклалася, як кажуть, на волю Божу.

"Щоб приготувати ліки з чистотілу, використовують усю квітучу рослинку з коренем. Заготовляти її бажано в період цвітіння, – розповідає Лариса Ковальчук. – Ця осінь була теплою, то молоденького чистотілу було повно".

Добре допомагають настоянки чистотілу з омелою плодових дерев – це кущ-паразит, що росте на гілках. Також – настоянки чистотілу із… сироваткою коров’ячого молока. Лариса Федорівна пила чистотіл протягом кількох років. Головне, вважає жінка, не переборщити, бути обережним і консультуватися з лікарем. Процес лікування залежить від стану хворого, від того, як він переносить настоянку. Свіжий сік чистотілу можна вживати по кілька крапель на день. Лариса Ковальчук заготовляє такі настоянки по три-чотири банки за літо. У крайньому випадку можна використовувати й сушену траву.

"Усі онкологічні захворювання дуже бояться чистотілу, але не варто відмовлятися й від послуг офіційної медицини", – вкотре наголошує пані Лариса.

Трави треба змінювати

"При онкологічних захворюваннях можна користуватися й настоянкою чаги, – нагадує знавець трав. – Нею ще в царській армії лікували навіть туберкульоз".

Чагу називають березовим чорним грибом, який росте на стовбурі цього дерева. Збирати її можна у будь-яку пору року. Частіше гриб заготовляють пізно восени, взимку або ранньою весною, коли на деревах немає листя і його легше помітити. Чагу підрубують сокирою біля стовбура дерева, а після цього від неї відсікають непридатну для використання пористу світлу частину.

При онкозахворюваннях, а ще багатьох інших недугах, у пригоді стане розповсюджений на Поліссі гриб денна губа, який ще називають веселкою. Росте він у заростях листяних дерев, і відшукати його можна за специфічним запахом.

"Настоянки з отруйних трав краще пити до їди, а з неотруйних – після, – нагадує жінка. – А ще варто періодично змінювати трави, не користуватися одними й тими ж. Я підтримую своє здоров’я за допомогою лікарських рослин і раджу це робити іншим".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого ви публікуєте матеріали, які потурають марновірству. Люди і так бояться ходити до лікарів. Ще хай думають, що онкологію грибом можна вилікувати. Будь-яке зволікання може коштувати комусь життя!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні