Сукня і підбори лише у свято: як лучанка служить в армії 12 років. ВІДЕО

0
-2
Сукня і підбори лише у свято: як лучанка служить в армії 12 років. ВІДЕО
Військовослужбовиця Олена Диль місяць тому повернулася зі Сходу країни. Жінка 12-років тому уклала контракт і служить у Збройних Силах.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Олена Диль — працює механістом групи зв'язку в обласному військовому комісаріаті. За спеціальністю — кухар-кондитер. Про те, що змінила свою професію, каже, не шкодує.

"Це не просто робота пішов і пішов. Тут різні моменти бувають це військова служба. Треба інколи долати труднощі. Треба мати характер, витримку такі якості, які притаманні не всім людям. Коли я йшла в армію, це був мій вибір, але не свідомий, так трапилося. коли послужила то зрозуміла, що я там, де треба", – розповідає військовослужбовиця.

Півроку жінка несла службу у Луганській області. Була — зв'язківцем. Місяць тому повернулася додому зі Сходу.

"Хтось на передових позиціях, хтось далі. У кожного своя ланка роботи. Всі намагаються виконувати свою роботу добре, аби прискорити мир, нашу перемогу, для того щоб у нас був спокій і ми могли у нашій державі добре жити" – ділиться жінка.

Військову форму Олена Диля носить 12 років. Каже, змінює її на сукню та підбори лише у святкові дні:

"Я коли виконувала свої обов'язки там у Луганській області зрозуміла - що я на своєму місці. Що я роблю те що вмію, що я можу робити. Робота моя приносить користь. Вона потрібна. Я раніше не шкодувала про Збройні сили, але там я зрозуміла що це моє".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні