Назвали тенденції кухні, які вже стали не модними

0
-5
Назвали тенденції кухні, які вже стали не модними
У дизайні щороку з'являються нові тенденції. Інтер'єр кухні не є виключенням. У 2019 році в пріорітері оформлення цих кімнат є бежевий і сірий колір. А скандинавський стиль є хітом сезону.

1. Насичені кольори роблять дизайн кухні динамічним. Інтер'єри, виконані за зразком Африки, засновані на натуральному дереві, елементах з кованого заліза і традиційних орнаментах. Мотиви природи приносять гармонію і спокій.

2. Важливий не тільки стиль інтер'єру, але і розмір кухні, місце проживання, а також вік клієнта. Кухонний острів з раковиною повинен ідеально відповідати всьому декору.

Невеликі раковини з однією чашею без сушарки найкраще продаються у великих містах. У невеликих містах, з іншого боку, панують великі двокамерні раковини, часто містять сушилку.

3. Скандинавський стиль торжествує в дизайні інтер'єру. Його простота і нейтральний дизайн добре підходять для будь-якого інтер'єру, незалежно від розміру.

Білий в поєднанні з натуральним деревом чарівно випадає і є ідеальною основою для внесення особистих штрихів. У такий інтер'єр ми можемо впевнено привнести акценти зеленого, коричневого і бежевого кольорів, які пов'язані з природою.

Хоча скандинавський стиль орієнтований на мінімалізм, теплі доповнення змусять традиціоналістів також опинитися в такій стилізації. Натуральні матеріали привносять в інтер'єр класику і традиції, створюючи універсальний декор.

Нині в тренді мінімалістські кухонні гарнітури з гладкими поверхнями й чіткими лініями. Однотонні. Глянцеві чи матові — не важливо.

Двоколірні гарнітури оживляють простір. Темні тумби зі світлими стільницями або навпаки — нині одна з провідних тенденцій. Актуальним є також поєднання світлих верхніх шаф і темних нижніх. Популярністю користується комбінація чорного із синім.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні