Кохання триває 65 років: подружжя з Волині відсвяткувало залізне весілля. ФОТО

0
1
Кохання триває 65 років: подружжя з Волині відсвяткувало залізне весілля. ФОТО
У час, коли в Україні розлучається чимало пар, особливо цінним є те, що існують такі, які живуть вірно чимало літ. Радує та приємно дивує той факт, що подружжя жителів села Немир Рожищенського району – родина Лук'янчуків – живе разом у міцному шлюбі аж 65 років.

Про це у спільноті "Нетипове Рожище" розповіла Тетяна Сітовська.

"65 років шлюбу. Саме стільки років, вже разом, подружжя Лук'янчуків, Петро Дмитрович і Галина Сидорівна з села Немир. І чим більше років прожито, тим це свято цінніше у нашому світі, де міцні відносини стають рідкістю. Петро Дмитрович у 50х-70х роках був завклубом і завбібліотекою у селі Немир. Разом з дружиною виховали троє дітей, діждались онуків та правнуків. Здоров'я Вам,добра і Многая Літа!", - пише пані Тетяна.

Редакція "Волинь24" вітає родину з таким особливим ювілеєм! Зичимо подружжю міцного здоров’я, радості, щастя, опіки та ласки від Господа Бога, радості від дітей, онуків і правнуків та відсвяткувати ще не один ювілей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні