У Луцьку зупинили вантажівку з краденими дубами

0
7
У Луцьку зупинили вантажівку з краденими дубами
Працівники державної лісової охорони Волинського ОУЛМГ 5 грудня зафіксували підозрілий автомобіль. Через певний час вантажівку зупинили у місті Луцьку.

В результаті огляду, проведеного працівниками поліції, підтвердилися підозри про те, що автомобіль навантажений деревиною дуба нелегального походження. Про це інформує пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Нині тривають слідчі дії. Встановлюються обставини події та причетні особи.

До слова, станнім часом лісовою охороною було попереджено та виявлено чимало фактів незаконних порубок деревини цінної породи. Всі вони відбувалися у межах Ківерцівського району, де в лісових масивах зосереджена найбільша кількість дубових насаджень.

Незаперечним є і факт попиту на крадену лісопродукцію. За даними лісової охорони, на Волині працює чимала кількість нелегальних пилорам, власники яких готові купувати та навіть самі замовляють сировину.

З метою запобігання та припинення дій злочинних угруповань, які діють на території вказаного району, державною лісовою охороною на цій території проводяться цілодобові патрулювання.

До краян звертаються з проханням не ігнорувати підозрілі ситуації, а повідомляти за цілодобовою лінією (0332) 72 00 54, адже оперативність є запорукою виявлення та отримання достатньої доказової бази у справах про незаконні порубки та перевезення деревини.
Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні