Чому в системі «МАК» не можна відстежити всі маршрутки Луцька

3
0
Чому в системі «МАК» не можна відстежити всі маршрутки Луцька
Начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов пояснив, чому в системі не можна відстежити всі маршрутки, які вийшли в рейс.

Про це стало відомо у середу, 4 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше директор ПП «АТП № 1» Едуард Самчук пояснював, чому автобусні маршрути №11 та 19 не можна відстежити в системі «МАК». За його словами, проблема не в його транспорті, бо він завантажений у систему, а в самій системі.

Тоді секретар Луцькради Григорій Пустовіт і перший заступник міського голови Григорій Недопад доручили начальнику управління транспорту та зв’язку Володимиру Степанову з’ясувати і доповісти, як працює «МАК».

Вчора Степанов розвіяв сумніви щодо неякісної роботи системи «МАК», яку критикували перевізники на попередніх засіданнях виконкому.

«15% цього обладнання не працює, тому що автобуси не виходять на маршрути. Ще 35% – тому що їх вимикають водії маршруток. Все це відбувається з вини перевізників», – пояснив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пояснив. що далі ?
Відповісти
А далі,контролер зайшов в маршрутку якої немає у мережі і виписав водію штраф,щоб не був хитро***пий!
Відповісти
Все через ж
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні