Військовий оркестр луцького прикордонного загону зіграв для школярів та педагогів. ФОТО

0
2
Військовий оркестр луцького прикордонного загону зіграв для школярів та педагогів. ФОТО
У луцькій школі № 19 відбувся концерт військового оркестру луцького прикордонного загону.

Концерт організований з метою патріотичного виховання молоді та популяризації військової служби, - про це повідомив керівник Петро Лукавий на своїй сторінці у фейсбуці.

З козацьких часів Діва Марія є покровителькою українських воїнів. Тому не випадково саме сьогодні, у день Введення Борогородиці, шкільна громада долучилася до вшанування бійців Збройних Сил України. На свято були запрошені батьки учнів, що брали участь у бойових діях на Сході України.

"Напередодні Дня Збройних сил України військовий оркестр Луцького прикордонного загону спільно з солістами Надією Козій, Анастасією Смаль та Заслуженим артистом України Адамом Горбатюком виступили з концертною програмою для учнів та вчителів ЗОШ №19", - йдеться у повідомленні.

На сторінці школи зазначають, що в залі під час виступу талановитих виконавців панувала атмосфера вдячності, доброзичливості, і трішки смутку, адже, на жаль, збройний конфлікт в Україні ще триває. Але хотілося б згадати слова українського актора і режисера Леоніда Бикова, легендарного "Маестро" з фільму "В бій йдуть лише старики", "Все минає, а музика - вічна... Будемо жити!".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні