--> На Волині «досвідчені» крадії лісу тікаючи від охорони, створили аварійну ситуацію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «досвідчені» крадії лісу тікаючи від охорони, створили аварійну ситуацію

0
7
На Волині «досвідчені» крадії лісу тікаючи від охорони, створили аварійну ситуацію
На Волині знову ловили крадіїв лісу. Щоб відірватися від лісової охорони, порушники спеціально створили аварійну ситуацію. Події розгорнулися у Ківерцівському районі, де через зосередження значної кількості дубових насаджень, доволі часто фіксуються незаконні порубки цінної деревини.

Про це повідомили в пресслужбі Волинського ОУЛМГ

«Досвідчені» чорні лісоруби, яким лісова охорона «заважає» довести задумане до завершення, вже вдаються до кардинальних дій. Цього разу, намагаючись утекти від працівників лісової охорони ДП «Ківерцівське ЛГ», лісопорушники спеціально спричинили аварійну ситуацію. У результаті службовий автомобіль з’їхав у кювет.

Як згодом вдалося встановити, лісопорушники – мешканці смт Цумань.

Днями автомобілі – легковик та два буси, які належать цим особам, були помічені біля місця самовільної порубки дуба у Сокиричівському лісництві. Зважаючи на таку кількість задіяного транспорту, очевидно, що чоловіки планували більше. Але завадила лісова охорона.

"Сподіваємося, слідством буде встановлено всіх причетних осіб, як і доведено їхню вину щодо перешкоджання діяльності працівникам лісової охорони, які мають статус правоохоронного органу", – йдеться у повідомленні лісівників.

Головне фото – ілюстративне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні