В Одесі – масштабна пожежа: є багато постраждалих. ФОТО. ВІДЕО

0
0
В Одесі – масштабна пожежа: є багато постраждалих. ФОТО. ВІДЕО
В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу спалахнув вогонь. Людей із будівлі евакуювали, на місці багато швидких. Деякі студенти, рятуючись від вогню, вистрибували через вікна.

Займання виникло о 10:12 на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу, про це повідомляє пресслужба ДСНС, передає 24 канал.

Орієнтовна площа пожежі – 2000 метрів квадратних, існує загроза поширення вогню. Наразі до гасіння залучили 65 осіб та 16 одиниць техніки. Госпіталізували вже 9 осіб.


Місцеве видання "Думська" пише, що на місці дуже багато швидких. За словами очевидців, рятуючись від полум'я, деякі учні стрибали на припарковані машини з п'ятого поверху. Приїхав міський голова Геннадій Труханов.

Шестиповерховий будинок на розі вулиць Пушкінської і Троїцької вважається пам`яткою архітектури, його побудували у 1914 році. Зараз там розташована низка фірм і установ. Серед них – інститут морської біології, одеська філія інституту археології НАН України та коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де і виникла пожежа.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні