У луцький Стир випустили понад тонну риби

1
10
У луцький Стир випустили понад тонну риби
У Луцьку в річку Стир випустили понад одну тонну риби.

Про це інформує рибоохоронний патруль Волині.

Так, у річку вселили 1 220 кг/4 тис. екземплярів дволіток коропа, середньою вагою близько 300 грамів однієї особини. Зокрема, цей вид риби прижився на 100 %. Крім цього додатково вселили 200 кг/5 тис. екземплярів карася сріблястого, середньою вагою близько 40 грамів однієї особини, який прижився на 80 %.

Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали працівники Волинського рибоохоронного патруля, Держекоінспекції у Волинській області та відділу екології Луцької міської ради.

Зарибок вирощували в ставовому рибному господарстві у селі Старостав Горохівського району Волинської області. Він відповідає ветеринарно-санітарним вимогам про відсутність небезпечних захворювань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І розпливеться оте зарибленя вниз за течією
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні