Будуватимуть, як у Польщі: Волинь переймає досвід будівництва доріг в сусідньої держави

1
2
Будуватимуть, як у Польщі: Волинь переймає досвід будівництва доріг в сусідньої держави
Делегація області на чолі із заступником голови облдержадміністрації Валентином Цьосем 3 грудня перебуває у місті Люблін Республіки Польща, де бере участь у роботі 5-го засідання Керівного комітету проекту «Розширення провінційної дороги #812 на ділянці Королувка-Влодова». Про це інформує пресслужба Волинької ОДА.

Зокрема, програма роботи комітету передбачена на три дні, упродовж яких учасники перейматимуть досвід будівництва та утримання доріг.
Так, одне із питань порядку денного – «Поточний стан децентралізації в області, управління станом національних, регіональних та місцевих доріг».

До слова, представники області не вперше відвідують західного сусіда, зокрема були присутні й на попередньому засіданні у червні.

Таким чином, досвід будівництва польських доріг може стати в нагоді під час проведення робіт у Волинській області із застосуванням схожої технології та для досягнення кращої якості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для початку красти треба менше,буде більше грошей залишатися для доріг.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні