На Волині судили чоловіка, який побив жінку

0
2
На Волині судили чоловіка, який побив жінку
Судили уродженця селища Дубище, який у Рожищі побив жінку.

Слухання справи відбулось 29 листопада, йдеться у вироку суду, пише Район.Рожище.

Обвинувачений 1 жовтня о 13:13 на автомобільній стоянці біля Рожищенського районного суду під час словесного конфлікту, який виник на грунті особистих неприязних відносин з потерпілою, умисно вдарив її долонею в обличчя. Судово-медичний експерт встановив легкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку, що спричинили короткочасний розлад здоров'я.

Допитаний в судовому засіданні чоловік свою винність у вчиненні кримінального правопорушення визнав. У вчиненому розкаявся. Цивільний позов визнав частково, згідно відзиву на позовну заяву, вважає суму матеріальних та моральних збитків значно завищеною.

«Кваліфікуючи дії обвинуваченого, суд вважає доведеною вину обвинуваченого в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я, і його дії кваліфікує за ч. 2 ст.1 25 КК України», – йдеться у матеріалах справи.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначити йому покарання у виді 150 годин громадських робіт, цивільний позов потерпілої задовольнити.

Підсудний виплатить жінці матеріальну шкоду в сумі 2 194 гривні та моральну шкоду в сумі 10 000 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні