--> Поліція розслідує жорстоке вбивство ланей під Луцьком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція розслідує жорстоке вбивство ланей під Луцьком

0
1
Поліція розслідує жорстоке вбивство ланей під Луцьком
У Луцькому районі поліцейські встановлюють обставини загибелі ланей.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у ніч на 2 грудня невідомі особи застрелили сімох самок ланей у вольєрі Воротнівського лісництва, що в Луцькому районі. На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія поліції.

Загиблих тварин лісівники виявили сьогодні вранці, коли приїхали їх підгодовувати. Поліцейські оглянули місце події, опитали співробітників лісництва. З метою встановлення часу та причин смерті тіла тварин направлять на проведення судово-медичної експертизи.

Відомості про цю подію поліція належним чином зареєструвала, встановлюються обставини загибелі тварин.

Попередньо слідчі кваліфікують цю подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 248 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне полювання. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1,7 тис. грн. до 3,4 тис. грн. або громадських робіт на строк від 160 до 200 годин, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні