Власники елітних авто на Волині заплатили 3,5 мільйона податку

0
2
Власники елітних авто на Волині заплатили 3,5 мільйона податку
Власники вартісних автомобілів протягом січня-листопада 2019 року сплатили до місцевих бюджетів Волині 3 мільйони 514 тисяч гривень транспортного податку.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДПС у Волинській області.

Таким чином, цього року громади отримали на 239 тисяч гривень більше транспортного податку проти аналогічного періоду торік.

Однак, не зважаючи на позитивну динаміку із забезпечення надходжень транспортного податку, податківці звертають увагу боржників на необхідності розрахуватися з бюджетом.

Зокрема, лучани та мешканці Луцького району, котрі мають у власності вартісні авто, нині боргують значні суми транспортного податку.

Наразі у переліку таких боржників місцевих бюджетів, котрі зареєстровані у м. Луцьк та Луцькому районі, – понад 70 громадян та підприємців – фізичних осіб.

Головне управління ДПС у Волинській області нагадує, що своєчасно та у повному обсязі сплачувати податки, збори та митні платежів громадян зобов’язують ст. 67 Конституції України та ст. ст. 25,38 Податкового кодексу України.

Тож у разі ігнорування боржниками свого конституційного обов’язку фахівці ДПС в межах компетенції на підставі п.87.11 ст.87 Податкового кодексу України звертатимуться до суду з позовами про стягнення податкового боргу.

Стягнення податкового боргу за рішенням суду здійснює державна виконавча служба відповідно до норм закону про виконавче провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні