--> У Волинському ліцеї відбувся турнір пам’яті майстрів дзюдо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Волинському ліцеї відбувся турнір пам’яті майстрів дзюдо

0
9
У Волинському ліцеї відбувся турнір пам’яті майстрів дзюдо
1 грудня у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті Волинських майстрів дзюдо серед юнаків та дівчат 2007-2008 р.н.,2009-2010 р.н.

За медалі боролися 400 молодих учасників з Львівської, Хмельницької, Рівненської, Київської, Одеської, Івано-Франківської, Волинської областей.

Під час відкриття заходу привітав учасників змагань директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич. Також були запрошені рідні та близькі померлих майстрів дзюдо.

«Дозвольте нам від Федерації дзюдо Волині, від юних спортсменів, які беруть участь у турнірі подякувати нашим ветеранам, а особливо рідним і близьким наших померлих товаришів, що прийшли разом з нами вшанувати їхню пам'ять» - сказав головний суддя Олег Сакір.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні