Луцьк до очищення вулиць від снігових заметів – готовий

1
1
Луцьк до очищення вулиць від снігових заметів – готовий
Луцьк готовий до очищення вулиць від можливих снігових заметів.

Про готовність міста Луцька до можливого погіршення погодніх умов повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Так, у Луцьку налагоджено цілодобове чергування бригад, які прибиратимуть вулиці одразу при настанні опадів. Придбано необхідну кількість сумішей для посипання доріг та тротуарів, зокрема, піщано-сольової суміші - 1529 т, щебенево-сольової суміші – 1681 т, солі – 519,2 т, відсіву – 75,8 т, піску – 120 т.

Підготовлено 19 одиниць техніки.

Цьогоріч придбали нову машину для посипання доріг та солерозкидач. Також оголошено тендер на придбання ще двох машин для чищення тротуарів, орієнтовно до завершення року нова техніка буде залучена до прибирання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голосно кричать поки снігу не нападоло.. Тільки випаде досить висока норма опадів буде як завжди... Зима в грудні нежданно наглянула...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні