Лучанка звернулася до влади щодо нестерпних умов служби брата на Сході. ОНОВЛЕНО

0
8
Лучанка звернулася до влади щодо нестерпних умов служби брата на Сході. ОНОВЛЕНО
Лучанка розповіла про ситуацію з братом, який служить на Сході. Вона звертається до тих, хто «піклується» хлопців в зоні проведення бойових дій, розповідаючи про нестерпні умови служби.

Про це пише Іванна Супрунюк у фейсбуці.

Жінка розповідає, що нині під населеним пунктом Малоянисоль (село у Нікольському районі Донецької області), просто в полі, в непотрібному бліндажі лишили двох хлопців.

"Вони тиждень без питної води, три дні, як закінчились запаси харчування, без найменшого усвідомлення того, коли їх мають змінити інші солдати. Кілька днів тому,коли ще була їжа, готували на річковій воді! Про «помитись» навіть не може бути й мови.
Коли все ж засинають, не дивлячись на холод, прокидаються від того, що на обличчя ллє дощ. Командування щодня годує обіцянками!
Запитання до влади – ви люди взагалі?" – йдеться у дописі Іванни Супрунюк.

Один із цих хлопців – її рідний брат.

Від редакції. Оновлено 3 грудня о 9:43.

Після публікації допису у фейсбуці й численних поширень у соцмережі стало відомо, що бійців змінили. Про це Іванна Супрунюк повідомила редакцію інтернет-видання "Волинь24". "Хотілось би, щоб таке ні з ким не повторювалось. Дякуємо вам за наш спокій", – зазначила лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні