У Луцьку відбудеться «Забіг Миколаїв»*

0
-1
У Луцьку відбудеться «Забіг Миколаїв»*
ТРЦ ПортCity та спортивний клуб «Лучеськ», за підтримки магазину побутової техніки Фокстрот, вже традиційно організовують щорічний забіг Миколаїв!

Захід відбудеться у неділю, 15 грудня біля ТРЦ.

«Забіг Миколаїв» - спортивне свято, що має на меті популяризувати здоровий спосіб життя та водночас створити новорічно-різдвяне свято з безліччю веселощів, та подарунків. Звісно, в ці дні не обходиться й без благодійності, тож учасники, які платитимуть внески для участі у змаганнях, мають нагоду допомогти тим хто цього потребує.

Під час забігу дорослі та діти подолають дистанції у 7 км, 2 км, 500 м, 200 м та 100 м. Діти, що братимуть участь у повноцінних тематичних новорічних костюмах (костюм Миколайчика, Снігуроньки, сніжинки, бурульки, сніговичка, оленя і т.д.) гарантовано отримають подарунок.

Забіг розпочнеться 15 грудня о 13 годині.

Учасники допускаються до Змагання за умови належної і своєчасної реєстрації.
Реєстрація можлива в режимі on-line: https://runstyle.net/events/blagodijnyj-zabig-mykolayiv/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні