Безпека або економія: у Луцьку таксисти бунтують проти популярного додатку «Тачка»

9
-18
Безпека або економія: у Луцьку таксисти бунтують проти популярного додатку «Тачка»
У Луцьку таксисти бунтують проти популярного додатку "Тачка". Кажуть – конкуренти суттєво занижують ціни, тож клієнтів у таксистів поменшало. Водії планують звернутись до владців, аби додаток заборонили.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Таксі проти “Тачки”. Просто на парковці в п’ятницю, 29 листопада, ввечері луцькі таксисти провели збори, аби вирішити, як боротись із конкурентами – мобільним додатком. Нарікають, що вже два роки ті забирають у них клієнтів.

"Давайте кожен буде виконувати свою роботу. Чомусь швець не місить тіста і не каже, що я це вмію робити професійно", – коментує ситуацію голова ассоціації перевізників таксі Волинської області Сергій Романюк .

У додатку “Тачка” може зареєструватись кожен, хто має автівку.

Жодних документів для цього не потрібно. Зареєстрований водій може підвозити пасажирів за гроші. І зазвичай ціни на поїздки встановлюють значно нижчі, ніж служби таксі. Це таксистів обурює.

"Образливо, адже таксисти платять податки, оформляють документи, а людина, яка не має цього усього, лише машину – заробляє, а таксист не може заробити", – каже керівниця служби таксі Оксана Булахова.

Таксисти кажуть, що вони, на відміну від “Тачки”, гарантують безпеку пасажирів. Але чомусь пасажири обирають не безпечніший, а дешевший варіант.

"Вони не застраховані нічим. Є інформація, що бували злочини, учинені з "Тачки", – каже таксист Валерій Дацюк.

Таксисти планують звертатись до місцевої влади, аби ті провели рейди. Або ж взагалі заборонили додаток. Запевняють, що така практика вже є і що за своїх клієнтів будуть боротись.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адекватні ціни у таксистів повинні бути і все буде добре.
Відповісти
на послуги таксистів - не відповідають якості взагалі завищені. Додатком тачка (і не тільки ним) - користується дуже багато таксистів ,якщо немає замовлення по рації, то чому б не взяти замовлення в додатку?
Відповісти
Та хай угамнаняться, мы живемо в часи ринкової економіки. Є попит, значить є пропозиція. І про безпеку і легальність.. В левової частки таксистів документів на перевезення немає.. Проблема, що власники таксопарку, не можуть запропонувати конкурентної ціни.. І таксисты, доволі часто бувають не в адекваті... Якщо вони так за свою професію боряться і турбуються за пасажирів, тоді нехай буде як в американських фільмах, в кожного водія мають бути документи, підтверджуючі його фах та особу, і пасажири мають сидіти в спокої, а не слухати брєд запаяного таксиста...
Відповісти
Вони самі сидять в тій тачці! Нехай знайдуть собі нормальну роботу і не пихтять! З центру на ківерцівську 80грн в taxi !!! В тачці за 40грн можна доїхати! Були б нормальні тарифи в taxi то б їздили б люди в вашому taxi!
Відповісти
Таксисти кажуть, що вони, на відміну від “Тачки”, гарантують безпеку пасажирів

Оце смішно )) Там пасок безпеки не у кожному лахові є.
Додзвонитись ще той квест. А чи хтось їде чи болт забили ... Стій, чекай
Відповісти
Теж погоджусь, що ціни не адекватні, хоч і у всіх майже ГБО і газ не дорогий нині.
Відповісти
Всі пасажири застраховані.... Що в таксі... Що в будь якому іншому авто.... Обов'язкове стразування працює для всіх однаково... Що для таксистів що для будь яких інших авто
Відповісти
клієнт голосує гаманцем, бидло-таксисти - скидайте ціну, хватить скігліті ©
Відповісти
Майбутнє за uber, uklon, bolt, і тачкою. Прозрачні ціни(є попит ціна росте), відгуки(рейтинг поганий виключать з сервісу). І найголовніше немає такого сідаєш в таксі каже ціну 80. А коли по телефоні визиваєш ціна 55. А тепер ось ці жадні таксисти тіпа бойкотують. Особисто я за те щоб в Луцьку з'явились ще uber, uklon, bolt тоді остальні або закриються або зміняться. А водії в тачці чудові, і що ще смішно ці що стоять за 300 метрів не приїжджають, а приїжджають ті що далеко. Народ хто ще це читає пишіть до uber, uklon, bolt і запрошуйте до Луцька. Тоді в нас більше буде вибору.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні