У Білорусі заборонили одноразовий пластиковий посуд

0
-1
У Білорусі заборонили одноразовий пластиковий посуд
У Білорусі з 1 січня 2021 року заборонили використовувати пластиковий посуд в закладах громадського харчування.

Такі заходи прописані в постанові уряду Білорусі, передає УНН з посиланням на Міністерство антимонопольного регулювання і торгівлі Республіки Білорусь.

Вимоги документа спрямовані на скорочення використання в об'єктах громадського харчування одноразового пластикового посуду: виробів і предметів, призначених для сервірування столу, прийому і зберігання продукції громадського харчування і харчових продуктів, які за своїм функціональним призначенням не призначені для повторного використання протягом їх терміну служби (терміну придатності).

Зокрема, зазначеною постановою з 1 січня 2021 року встановлюється заборона на використання і продаж в об'єктах громадського харчування одноразового пластикового посуду, відповідно до переліку, що розробляється Міністерством.

Так, перелік одноразового пластикового посуду буде визначений Міністерством антимонопольного регулювання і торгівлі в тримісячний строк з дня офіційного опублікування постанови.

Повідомляється, що в даний час Міністерство проводить аналіз ринку посуду в секторі громадського харчування з метою підготовки переліку одноразового пластикового посуду, використання і продаж якого буде заборонена в об'єктах громадського харчування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні