Волинянина, який побив поліцейського на автостанції, посадили під домашній арешт

0
2
Волинянина, який побив поліцейського на автостанції, посадили під домашній арешт
Сьогодні у Любешівському районному суді обрав запобіжний захід жителю Любешівського району, котрий на території автостанції нещодавно побив поліцейського.

Про це пише Любешівська районна газета "Нове життя".

До суду надійшло клопотання від органу досудового розслідування про те, аби обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту – з 22 години вечора до 6 години ранку. Мотивація – він проживає неподалік державного кордону, а отже, може здійснити спроби уникнути покарання, покинувши територію України.

Натомість під кінець засідання прокурор висловив свою думку, що, зважаючи на позитивну характеристику підозрюваного з місця проживання та місця роботи, а також те, що цей чоловік повністю визнає свою вину та помирився із потерпілим, можна обрати менш суворий запобіжний захід.

У результаті суд відхилив клопотання органу досудового розслідування та обрав запобіжний захід у вигляді особистих зобов’язань. А саме – не покидати місця проживання, здати правоохоронцям свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзду в Україну та ін.

Нагадаємо, 17 листопада 54-річний житель Любешівського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на території автостанції Любешова спричинив тілесні ушкодження та пошкодив формений одяг поліцейському. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні