Ігор Палиця не фінансуватиме сімферопольську «Таврію»

0
2
Ігор Палиця не фінансуватиме сімферопольську «Таврію»
Почесний президент футбольного клубу «Волинь» Ігор Палиця, стверджує, що не буде фінансувати клуб другої ліги – «Таврія» (Сімферополь). Він лише допоміг сконтактувати між собою усім зацікавленим у розвитку цього футбольного клубу.

Про це народний депутат України Ігор Палиця, обраний у мажоритарному окрузі №22 (м. Луцьк), заявив в ефірі телеканалу «Аверс» у четвер, 28 листопада.

Нагадаємо, нещодавно голова Бериславської районної ради Володимир Коновалов, який опікується сімферопольською «Таврією», повідомив, що у команди з'явився новий куратор, який буде фінансувати клуб. Під своє крило футбольний клуб нібито бере народний депутат з Волині Ігор Палиця.

На запитання журналіста інтернет-видання «Волинь24», чи справді це так, Ігор Палиця зазначив (на відео з 45 хв. 37 сек.):

«До мене у Верховній Раді дійсно підходив голова райради. Я дійсно познайомив його (вони так були шапочно знайомі) з депутатом Верховної Ради від Херсонської області Ігорем Колихаєвим. Зараз він має очолити Кримську Федерацію футболу офіційно. І після цього він бере на себе зобов’язання розвитку цього клубу. Раз ми кажемо, що Крим – це Україна, сімферопольська «Таврія» – це кримський клуб, я тільки за, щоб хтось починав його розвивати, фінансувати і, можливо, виведе його в першу чи у прем’єр-лігу. Я до фінансування не буду мати ніякого відношення».

Журналіст запитав, яка доля чекає футбольний клуб «Волинь», бо ж волиняни, дізнавшись про інтерес Ігоря Палиці до «Таврії», переживають за свій футбольний клуб, що з ним буде.

– Волиняни мають переживати за свій футбольний клуб тільки, як будуть грати футболісти, як буде тренер організовувати гру. Більше їм нема за що переживати, – відповів Палиця.

– Але ж там треба гроші платити, – зауважив журналіст.

– Та вони грають: платять гроші – грають, не платять – не грають. Зараз же грають, – усміхнувся почесний президент ФК «Волинь».

– Без грошей грають зараз? – перепитав кореспондент.

– Я не знаю, я ж не футболіст. Я не отримую там зарплати. Як вони грають перше коло – мені сподобалося. Я сподіваюсь, що друге коло будуть грати так само. І лучанам, волинянам, думаю, нема за що переживати, – резюмував Ігор Палиця.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні