Чи підтримують волиняни введення електронного квитка у Луцьку. ОПИТУВАННЯ

1
-1
Чи підтримують волиняни введення електронного квитка у Луцьку. ОПИТУВАННЯ
Майже третина волинян вважає, що електронний квиток дасть змогу краще контролювати перевізників. Тим часом майже четверта частина не підтримує нововведення, бо вважає, що спочатку треба оновити маршрутки і тролейбуси.

Такі результати опитування, яке дев’ять днів тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Ми запитали читачів, чи підтримують вони впровадження у транспорті Луцька електронного квитка.

Думки учасників голосування розділилися. 47% підтримують нововведення, 45% – проти нього, ще 8% заявили, що їм байдуже, бо якість перевезень від цього не зміниться.

Найбільше – 235 респондентів, 30% – підтримують впровадження е-квитка, вважаючи, що це дасть змогу краще контролювати перевізників.

84 людини (11%) за нововведення, тому що це – європейська практика.

46 читачів (6%) сподіваються, що електронна система оплати проїзду поліпшить якість обслуговування пасажирів, тому вони висловлюють їй підтримку.

Байдуже поставилися до нововведення 60 чоловік (8%), які вважають, що впровадження електронного квитка не змінить якості перевезень.

«Спочатку треба оновити маршрутки і тролейбуси», – такий варіант відповіді обрали 179 респондентів (23%), які не підтримують змін.

Ще 145 чоловік (19%) не підтримують електронну систему оплати за проїзд, бо вважають її дискримінаційною для не лучан.

Не підтримують нововведення, бо електронний квиток дорогий, 26 читачів (3%).

Один учасник голосування заявив, що принципово не користується електронними картками, тому він категорично проти електронного квитка.

Загалом участь в опитуванні взяли 776 респондентів.

Нагадаємо, у Луцьку з 11 грудня заборонять оплачувати проїзд готівкою. Єдиний спосіб розрахуватися у транспорті – електронний квиток.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Тим часом стартувало нове опитування. У ньому пропонуємо обрати партію, за представників якої ви б віддали свій голос на місцевих виборах, якби вони відбувалися найближчої неділі. Проголосувати можна на головній сторінці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті хто принципово не буде купувати електронний квиток, ну так флаг вам в рукі є ще таксі там готівкою можна! Як можна бути таким недоровинутим щоб не зрозуміти те що це тільки допоможе зупинити без підставне підвищення вартості проїзду. А ще нарешті весь транспот буде видно онлайн і точно знати чи приїде транспорт чи стояти 30 хвилин і думати приїде маршрутка/тролейбус чи ні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні