Куди луцькі муніципали відвозять знесені сараї та гаражі

0
3
Куди луцькі муніципали відвозять знесені сараї та гаражі
Луцькі муніципали розказали, куди відвозять демонтовані в обласному центрі Волині гаражі та сараї.

Про це стало відомо у середу, 27 листопада, на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради.

Зокрема, заступник директорки, начальник відділу демонтажів департаменту муніципальної варти Роман Кулик розповів, що після демонтажу споруда перевозиться на штрафмайданчик, де й зберігається.

«Власник може до нас звернутися, компенсувати в міський бюджет кошти за її демонтаж, і лише після цього цю споруду йому віддаємо. Якщо ніхто до нас не звертається і в нас на штрафмайданчику стоїть металевий об’єкт – то ми здаємо його на металобрухт. Кошти від утилізації йдуть до міського бюджету», – пояснив він.

Демонтовані дерев’яні сараї на штафмайданчик не здають, бо, за словами Романа Кулика, від них лишаються тільки гнилі дошки.

«Такі об’єкти ми возимо на Дубнівську в «Луцькспецкомунтранс», їх використовують як пальне», – пояснив.

За словами заступника директорки департаменту муніципальної варти, ця програма не спрямована на те, щоб заробляти кошти до міського бюджету.

«У 2019 році до департаменту зверталися люди, які згодом повернули свої споруди. Відповідно в міський бюджет надійшло 37,5 тисячі. Ще 25 тисяч надійшло від утилізації споруд», – прозвітував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні