У місті на Волині через порушення хочуть зупинити експлуатацію готелю

0
3
У місті на Волині через порушення хочуть зупинити експлуатацію готелю
Волинський окружний адміністративний суд відкрив провадження у справі про зупинення експлуатації будівлі готелю «Лісова пісня» у місті Ковелі.

Про це пише "Район. Ковель".

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звернулося з позовом до ТОВ «Рівер Парк ЛТД» (м. Луцьк), в якому просить суд зупинити експлуатацію будівлі готелю «Лісова пісня» у Ковелі на бульварі Лесі Українки до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Суддя Волинського окружного адміністративного суду Віктор Валюх відкрив провадження у справі та встановив відповідачу п’ятнадцятиденний строк для подання відзиву на позовну заяву.

З відкритих публічних даних відомо, що ТОВ «Рівер Парк ЛТД» зареєстровано у Луцьку на вулиці Єршова, 11.

У травні 2019 року новим власником товариства стало ТОВ «Прайм Вест» (м. Луцьк), засновники якого є львів’яни Євген Столмов, Людмила та Сергій Петруки, а також ПАТ «Луцький завод комунального устаткування», ТОВ «Амстела» (Луцьк) та ПАТ «Компанія з управління активами «Карпати-інвест» (Львів).

До слова, 17 жовтня цього року рятувальники здійснили позапланову перевірку та провели тактико-спеціальні навчання у готелі «Лісова пісня».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні