Яка зарплата у луцьких лікарів

2
-5
Яка зарплата у луцьких лікарів
Розповіли, яка заробітна плата у медиків первинної та вторинної ланки медичної допомоги.

Про це стало відомо у середу, 27 листопада, на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради.

Як розповів радник міського голови Ігор Поліщук, після реформування лікарі первинної ланки почали отримувати вищі зарплати.

«Але в нас є не менш важлива вторинна ланка меддопомоги – лікарі в лікарнях, медсестри, інший медичний персонал. Існує соціальна несправедливість, величезний розлив у заробітній платі між працівника первинної ланки і між вторинною ланкою», – виступив Поліщук.

За його словами, середня заробітна плата медиків первинної ланки у Луцьку – 18 тисяч гривень. У той же час у Луцькій міській клінічній лікарні медичний персонал та лікарі отримують 5900 гривень.

«Ця сума з надбавками, які доплачує Луцька міська рада за нічні і тому подібне. Це катастрофічно низька сума для того, щоб люди, які працюють в таких складних умовах, працюють з хворими, які працюють в нічний час, виконували нормально свої обов’язки. Як може лікар нормально працювати за такі гроші, якщо ця заробітна плата менша, ніж будь-де в нашому місті», – розповів радник міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкриваю декларацію НАЗК головного лікаря однієї ізЛуцьких поліклінік. Дохад за 2018 рік за основним місцем роботи 333 482 гривні. Виходить за місяць більше 27 тисяч гривен. Нехіло. Правда? І я не проти так бідувати. Слідуюча декларація головного лікаря однієї з Луцьких лікарень. За рік зароблено 393850 грн- це 33 тисячі в місяць, а ще ж є пенсія немаленька 95 тис грн. То може гроші таки є, але треба їх нормально розподіляти. Не на крісло в кабінет головному лікарю, а на шприци і мило. Не на зарплату головному лікарю, а на доплати медсестрам
Відповісти
може радник міського голови - отримувати таку зарплату, а ще надбавку за вислугу? А ще купу різних надбавок?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні