Відомо, коли у деяких районах Луцька з’явиться вода

10
-11
Відомо, коли у деяких районах Луцька з’явиться вода
Води у кранах в будинках на проспектах Соборності, Відродження, у центральній частині Луцька, а також у районі «Старого» міста, де вона відсутня зараз, не буде до ранку середи, 27 листопада.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Нагадаємо, КП «Луцькводоканал» попереджав про пониження тиску води 26 листопада з 9:00 до 18:00 у водопровідній мережі на правобережній від річки Стир стороні міста Луцька. Йдеться про райони пр. Соборності, Відродження, центральну частину міста, а також район «Старого» міста. В повідомленні також зазначали, що тимчасова відсутність водопостачання може спостерігатися у всіх вказаних районах у зв’язку із пониженням тиску у водопроводі. Повністю відсутнє водопостачання в районі села Струмівка та вулиці Гущанської.

Станом на 19:00 тиск води у мережах не збільшили. За словами Григорія Недопада, роботи з планової заміни аварійної ділянки водогону на вулиці Дубнівській, 26 непередбачувано затягнулися.

Подачу води у штатному режимі обіцяють відновити вже зранку середи, 27 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"роботи з планової заміни аварійної ділянки водогону" )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Скоро випаде сніг! як завжди зимою і непередбачувано!) Диб..лі б...я!
Відповісти
Уроди,менше пити нада
Відповісти
Щоб вони всра..ся!!!
Відповісти
НЕдопад, розвези, бля, всі членам своєї громади горшки.
Відповісти
І чому це замовчується,що цілі квартали без води:40а,40б,Вишків.В дитячих садках немає зовсім ніякої води,школи те саме.Ви чим думали,коли стали міняти труби майже взимку?А що цього в теплу пору року зробити не можна було.?Чи в нас бракує керівних посад,які повинні з толком покерувати цим всім процесом?Ви залишили без води величезну кількість лучан,а тепер"у нас все добре,води не буде до ранку"В статтях показані невеликі двоповерхівки,а чому не видно дев'ятиповерхівок,щоб не було видно ваших косяків!?!Таких керуючих,які не організували самих елементарних водовозів по дворах,треба гнати в шию з їхніх теплих,зручних крісел.Риба гниє з голови.Менше думайте про свої статки,тоді і в місті буде більше порядку.Давно пора зібратися Лучанам на київському майдані і намилити вам шиї за ваші валідатори,за '"немає грошей в місцевому бюджеті",за ці зимові ремонти !
Відповісти
Ніхто і ніколи і особливо "Луцькводоканал" не попереджав жителів лучан про цілодобове відключення водопостачання та проведення робіт будь яких які приведуть до того що в квартирах сутки не буде води директор мудак,муфлон ,диверсант волобуйвський,нероба,професіонал який не відповідає своїй посаді,хай іде геть двірником,хоч двірники виходячі на працю більш відповідальні ,наперед вибачаюсь перед ними за порівняння.нехлюйство тепер у моді.
Відповісти
7.40 ранку, де вода?
Відповісти
Це ж неможливо! Скільки можна?! Лучани тепер будуть тхнути, як Сапалаївка.
Відповісти
Воды так і нема на 10 годину 27листопада, коментарі де славлять владних брехунів модератор успішно зачистив.
Ждём новых побрехеньок, та й "свободы слова" в критиці владних "кропівців".
Як можна замінити "частину трубопроводу" в повністю гнилій системі, яка "ремонтувалась" забитим дерев'яним кільком?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні