Що відомо про нового прокурора Волині. ФОТО

0
5
Що відомо про нового прокурора Волині. ФОТО
У Луцьку представили нового прокурора Волинської області.

Урочисте представлення відбулося у вівторок, 26 листопада.

Нагадаємо, призначили нового очільника прокуратури Волинської області Тараса Безрукого.

Заступник генерального прокурора, головний військовий прокурор Віктор Чумак розповів, що в правоохоронних органів повинен бути високий рівень комунікації.

«Дуже хочу, аби ваша прокуратура працювала дуже професійно, оперативно. Хочу, аби рівень довіри громади до вас був показовим», - наголосив він.

За словами Віктора Чумака, був страшенний дефіцит людей, аби обрати прокурора.

«Людина працювала тут, вона знає регіон і знає, що тут відбувається. Тому Тарас Романович тут», - пояснив головний військовий прокурор.

Новопризначений прокурор зазначив, що готовий плідно працювати.

«Приємно повертатися туди, де є знайомі люди, які готові працювати, досягати мети, готові пройти атестацію. Я буду вболівати і переживати за вас. Я погодився на цю пропозицію і беру на себе таку відповідальність, розраховуючи на кожного з вас. Хочу досягти повернення довіри громадськості до органів прокуратури», - виступив Безрукий.

Довідково:

Тарас Романович Безрукий у червні 2004 року закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. З цього ж року працює в органах прокуратури. Зокрема Безрукий побував помічником прокурора Галицького району Івано-Франківської області, старшим слідчим слідчого відділу прокуратури Івано-Франківська, помічником прокурора Івано-Франківська.

Тарас Безрукий
уже працював на Волині. У 2012 році він очолював слідчий відділ прокуратури Волинської області. До цього був старшим прокурором відділу прокуратури Івано-Франківської області.

До призначення на Волинь з 27 січня 2017 року Тарас Безрукий працював начальником управління внутрішньої безпеки генеральної інспекції Генеральної прокуратури України.

Прокурором є і брат Тараса Безрукого. Олексій Безрукий працює прокурором відділу Івано-Франківської прокуратури.

Батьки Тараса Безрукого – Марія і Роман Безрукі – підприємці. Вони володіють контрольним пакетом акцій ТОВ «Карпатнафтобуд».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні