Будівництво дитсадка в селі під Луцьком: роботи на об’єкті тривають у дві зміни

0
2
Будівництво дитсадка в селі під Луцьком: роботи на об’єкті тривають у дві зміни
В селі Крупа Підгайцівської ОТГ триває будівництво дитячого садка на 105 місць. Кошторисна вартість проекту становить 38,9 мільйона гривень.

25 листопада хід будівництва проінспектували тимчасово виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук зі своїм заступником Валентином Цьосем, інформує пресслужба Волинської облдержадміністрації.

Оглянули також етап будівництва голова Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлєв, голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк та директор будівельної компанії Сергій Стрихарчук.

Станом на 25 листопада уже виконано та профінансовано робіт на суму 15,7 мільйона гривень. Загалом, на цей рік для будівництва дитячого навчального закладу було виділено 26,1 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку та 5 мільйонів гривень з бюджету Підгайцівської ОТГ.

— Цього тижня заплановано повністю накрити будівлю та встановити котельню. Комунікації усі уже проведено, – прокоментував хід будівництва Валентин Цьось.

Окрім того, паралельно тривають зовнішні та внутрішні роботи, зокрема, будівельники штукатурять стіни всередині приміщення.

До слова, аби швидше завершити будівництво – робота на об’єкті триває у дві зміни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні