Скільки лучан щодня розраховуються в транспорті е-квитком

3
-3
Скільки лучан щодня розраховуються в транспорті е-квитком
Розповіли, скільки лучан розрахувалися в транспорті Луцька електронними квитками, а не готівкою.

Про це стало відомо у вівторок, 26 листопада, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов розповів, що станом на сьогодні видано 23 тисячі неперсоніфікованих електронних квитків, 23700 учнівських і майже 28 тисяч студентських і понад 31 тисячу пільгових карток.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Е-квиток: назвали дату, коли запрацює додаток

«У день здійснюється в середньому 5-7 тисяч проплат в транспорті міста за допомогою електронної системи. За 14 днів у тролейбусах 135 тисяч пільговиків вже скористалися квитком. У маршрутках зафіксували 51 випадок. Але треба зауважити, що не в усіх автобусах є валідатори», – прозвітував Степанов.

На оперативній нараді перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зазначив, що нині деякі перевізники та водії спекулюють на пільговому періоді, запевняючи пасажирів, що валідатори не працюють. Недопад наголосив, що всі валідатори, які встановили в маршрутках міста, працюють.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От нехочуть перевізники показувати реальні обсяги перевезень,бо тоді бо не буде обгрунтованості для чергового підняття вартості проїзду.
Відповісти
Відкрити "гарячу лінію" щоб лучанини змогли повідомити про "непрацюючі" валідатори. А МР швидко реагувати на звернення громадян та контролювати.
Відповісти
Ага, ну да, валідатори в маршрутках працюють... Вимкнені постійно, жодного увімкненого не бачив
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні