Учнів луцької школи забезпечать світловідбивачами

3
3
Учнів луцької школи забезпечать світловідбивачами
У Луцьку учнів школи №2 забезпечать світловідбивними елементами.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Захід з передачі флікерів в рамках ініціативи «Світлодіти» відбудеться 28 листопада, в четвер, о 15.30, у школі №2 (вул. Львівська, 28).

Більше тисячі потрібних світловідбивних елементів придбали представники Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку.

Спільно з працівниками Патрульної поліції Волині та координатором ініціативи «Світлодіти» Віктором Грисюком наліпки, браслети та жилетки отримають в першу чергу ті учні школи, які навчаються в другу зміну, а їх – майже 400 дітей.

Також інспектори зі зв’язків з громадськістю о 16.00 год. проведуть в одному з класів тематичний урок щодо дотримання правил дорожнього руху.

Серед учасників заходу: віце-консул Марек Запур, начальник УПП в області Андрій Крутень, директор школи Василь Грищук, координатор ініціативи Віктор Грисюк, учні, вчителі, патрульні поліцейські.

Нагадаємо, ініціатива «Світлодіти» втілюється в області майже рік. За цей час тисячі маленьких волинян, завдяки співпраці з бізнесом, отримали від патрульних поліцейських світловідбивні елементи, щоб виділятись на дорозі в темну пору доби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво чи всі школи патрульна забезпечить чи тільки для піару одну школу, а інші школи хай як хочуть, там напевно дітей немає!
Відповісти
Шановна Патріотко! У тексті чітко написано, що світловідбивні елементи, жилети і т.п. придбало Генконсульство Польщі. Патрульники зробили для дітей урок, всі інші – як завжди, примазалися. Поляки вже три роки купують і роздають флікери, патрульники весь цей час їздять з уроками для дітей (у них є там такий Роман Ткачук, шоумен справжній - в хорошому сенсі слова, діти його із роззявленими ротами слухають), а ці "громадські діячі" тільки назви акцій міняють. Можете самі прослідкувати по пресі
Відповісти
Владо, схаменіться! Ви мабуть не знаєте що таке "ховати дітей". Скажіть скільки треба грошей для світлофора. Ми мами, бабусі скинемось.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні