У луцьких багатоповерхівках зупинять 33 ліфти

0
-6
У луцьких багатоповерхівках зупинять 33 ліфти
До кінця року в Луцьку у зв’язку із закінченням терміну експлуатації та необхідністю проведення ремонту планують зупинити 33 ліфти.

Про це йшлося 25 листопада під час засідання постійної комісії луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, інформує ІА Волинські новини.

Як розповів заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, до кінця поточного року в місті мають зупинити 33 ліфти. Зараз у Луцьку зупинено 18 ліфтів.

До настання нового року вдасться відремонтувати 22–23 ліфти.

За словами Миколи Осіюка на ремонт ліфтів потрібно 1,5 мільйона гривень.

Так, 700 тисяч гривень із міського бюджету з цією метою депутати планують спрямувати департаменту житлово-комунального господарства вже на черговій сесії, яка відбудеться 27 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні