У волинському місті хочуть встановити сучасні євроконтейнери для збору сміття

2
0
У волинському місті хочуть встановити сучасні євроконтейнери для збору сміття
У 2020 році у Володимирі-Волинському планують встановити євроконтейнери та облаштувати закриті майданчики для збору сміття.

Про це повідомив під час громадського обвгорення проєкту бюджету на 2020 рік начальник міського управління ЖКГ та будівництва Віктор Фіщук, – пише "Буг".

Пропозицію провести благоустрій майданчиків для збору сміття у місті висунули на одній із сесій депутати міської ради. Працівники управління ЖКГ розрахували скільки коштуватиме це місту.

У місті є три маршрути для збору сміття. Розрахували один з них.
Всього на один маршрут потрібно 22 майданчики і 171 контейнер.


Пропонують зробити майданчики закритими і встановити на них євроконтейнери та окремі контейнери для роздільного збору сміття.

Облаштування одного маршруту вартуватиме місту 1 мільйон 350 тисяч гривень.

За словами Фіщука, залежно від того якими будуть контейнери, спеціально під їхнє обслуговування планують придбати сміттєвоз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для евроконтейнерiв потрiбно евросмiття...
Відповісти
Турійськ і район мали десять років. А тут гробики поварили. Завалили сміттям територію в ніколи ніхто нічого не мив в не дезиінфікував.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні