Зайцева попросила пом'якшення вироку за смертельну ДТП у Харкові

1
-5
Зайцева попросила пом'якшення вироку за смертельну ДТП у Харкові
Олена Зайцева й Геннадій Дронов, засуджені за ДТП у Харкові на Сумській із шістьма загиблими, подали скарги в Верховний суд України на свої вироки.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила журналістка Тетяна Доцяк. Вона уточнила, що суд поки не прийняв скаргу винуватиці аварії до розгляду.

"Залишив без руху – юридичним терміном, тому що скарга оформлена неналежним чином... Суд дав адвокатці Зайцевої 15 днів на усунення недоліків", – написала Доцяк.

Відомо, що засуджена просить Верховний суд просить скасувати вирок, а провадження щодо аварії закрити, або ж зменшити термін ув'язнення до 5 років умовного покарання.

"Зайцева не хоче сидіти, Зайцева хоче додому", – обурилася журналістка. При цьому відшкодування за те, що трапилося, винуватиця ДТП просить розділити з Дроновим у формі 70 на 30 відсотків (більшу частину виплат повинен внести Дронов).

"Пам'ятаємо, Олена Зайцева обіцяла визнати будь-який вирок суду і чесно нести відповідальність, але насправді вважає 10 років в'язниці за 6 смертей і 6 покалічених людей занадто суворим покаранням", – додала Доцяк.

За її даними, адвокат дівчини не пояснила, в чому полягає незаконність і необґрунтованість судового рішення та невідповідність призначеного покарання тяжкості кримінального злочину.

Що стосується скарги Дронова, то поки немає інформації, чи взято її до розгляду. Також чоловік змінив адвоката. Ймовірно, його інтереси буде відстоювати юрист Харківської правозахисної групи Геннадій Токарєв.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А по десять років за кожну смерть вона нехоче,зараза?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні