--> Джамала випустила кліп на пісню-саундтрек до фільму про Голодомор в Україні. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Джамала випустила кліп на пісню-саундтрек до фільму про Голодомор в Україні. ВІДЕО

0
6
Джамала випустила кліп на пісню-саундтрек до фільму про Голодомор в Україні. ВІДЕО
Українська співачка Джамала презентувала кліп на пісню “Ціна правди”, яка стала саундтреком до однойменного фільму про Голодомор в Україні.

Як повідомляє PR-служба, музику до пісні написала сама Джамала, а слова – Джамала разом із Вікторією Платовою, пише “Обозреватель”.

“Мене вразила історія, яка послужила основою для картини. Події фільму розгортаються під час одного з найтрагічніших періодів, який замовчувався десятиліттями. У центрі оповідання звичайний журналіст, який виявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор світовій громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю”, – поділилася Джамала.

У пісні звучать такі слова:

“Все має ціну. І заплатять сповна за всіх, хто пішов. Ти один знаєш правду цю…”

Режисером відео виступила Катя Царик, яка відома роботами для таких артистів як Наталія Могилевська, “Скрябін”, “С.К.А.Й.” та інших.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні