--> Лучани пропонують зобразити попередження хвороб на пачках з цигарками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани пропонують зобразити попередження хвороб на пачках з цигарками

0
-1
Лучани пропонують зобразити попередження хвороб на пачках з цигарками
21 листопада у Луцьку працівники КП «Волинський обласний центр громадського здоров’я», представники Всеукраїнської кампанії «Молодь вільна від куріння», студенти Луцького базового медичного коледжу, працівники Луцького міського управління охорони здоров’я вийшли на акцію з закликом кинути курити.

Про це повідомили на сторінці управління охорони здоров’я Луцької міськради у фейсбуці.

Учасники акції провели флешмоб під час якого студенти Луцького базового медичного коледжу розірвавши цигарки вигукнули: «Ми проти куріння».

Їх підтримали лучани, які проходили повз акції.

Присутні звернулися до народних депутатів від Волині з вимогою підтримати запровадження в Україні стандартизованих пачок сигарет – однакового кольору, без лого та з великими зображеннями хвороб.

Учасники пропонували запровадити стандартизовану пачку сигарет і збільшити розмір зображень медичних попереджень про шкоду куріння із 50% до 65% від поверхні упаковки.

Попередження мають розміщуватися у верхніх частинах передньої та задньої сторін упаковки. Попередження будуть містити реалістичні зображення хвороб, викликаних курінням, та щорічно оновлюватися.

Працівники КП «Волинський обласний центр громадського здоров’я» роздавали інформаційні листівки «Кидай курити» та закликали жителів Луцька та гостей міста кинути курити.

Представники Всеукраїнської кампанії «Молодь вільна від куріння» та КП «Волинський обласний центр громадського здоров’я» підписали меморандум про співпрацю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні