--> Луцьк може стати «безпечним містом» у грудні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк може стати «безпечним містом» у грудні

0
-3
Луцьк може стати «безпечним містом» у грудні
У Луцьку з 1 грудня може запрацювати система «Безпечне місто» за умови облаштування кризово-ситуаційного центру на базі департаменту муніципальної варти.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише ІА "Волинські новини".

Як розповіла директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, мережу за програмою «Безпечне місто» вже побудували.

«Теперішнє завдання – побудувати ситуаційний центр. Ми підібрали ідеальне місце для нього – це приміщення в будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 17», – сказала Юлія Сиротинська.

Вона додала, що таким чином кризово-ситуаційний центр розміщуватиметься на базі департаменту муніципальної варти.

Також Сиротинська розповіла, що вже розпочалися проєктні роботи з прокладення оптоволоконних мереж до центрального парку. Окрім того, до програми висловили бажання долучитися Боратинська ОТГ та Княгининок.

Директорка департаменту муніципальної варти відзначила, що всі роботи тривають паралельно і передбачено, що з 1 грудня кризово-ситуаційний центр уже запрацює.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні