Зґвалтування 22-річної дівчини на Волині: деталі трагедії

2
-3
Зґвалтування 22-річної дівчини на Волині: деталі трагедії
У Любешівському районі компанія хлопців побила і зґвалтувала 22-річну дівчину.

Як повідомляли раніше, 19 листопада ввечері знайомий дівчини зі своїм другом приїхав в село Ветли на автомобілі та запросив дівчину у сусіднє село Невір на застілля. Про це пише Вісник.

Як розповіла матір потерпілої – Тетяна, з цим хлопцем її донька познайомилася на заробітках, разом поверталися додому. В будинку, де проходило застілля, була компанія хлопців.

Через деякий час охмелілі молодики почали чіплятися до дівчини, а коли вона почала чинити опір – побили її та зґвалтували. Матір розповідає, що за словами доньки, знайомий, який і запросив її на святкування (відзначали повернення із заробітків), почав захищати її, але молодики побили його.

"У неї дуже болить голова. Лице сильно побите, одне око геть опухло. Сьогодні її в лікарні «понаколювали» уколами, понавиписували усього. Ми зараз чекаємо у відділку поліції, нас мають покликати до слідчого. Донька сидить і в неї дуже трусяться руки", - каже матір.

Привіз постраждалу додому, за словами пані Тетяни, той же знайомий хлопець, який і запросив її на застілля. Вона була у жахливому стані, весь одяг на ній був розірваний.

Станом на 19 годину 20 листопада матір з донькою перебувають у відділку поліції в Любешові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сукі !
Повідрізати їм все те чим можна людині больно зробити!
І відпустити здохнуть самі
Відповісти
Надіюся, що усіх причетних посадять за ґрати, і злочин буде покараний, не можна допускати безкарості, бо кримінал виросте в геометричній прогресії.
А батькам молодиків повинно бути соромно за своїх синів.

Дорогі дівчата не варто вам відвідувати самим такі "застілля".

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні