--> Луцькі школярі отримали відзнаки поліції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі школярі отримали відзнаки поліції

0
-2
Луцькі школярі отримали відзнаки поліції
Начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області генерал поліції третього рангу Петро Шпига вручив подяки та подарунки братам Богуславу та Симону Заблоцьким.

Хлопці минулої неділі в Луцьку під час прогулянки знайшли предмет схожий на гранату та повідомили про це в поліцію, повідомили у пресслужбі поліції Волинської області.

Школярі 12-ти та 10-ти років у неділю, 17 листопада, під час прогулянки у передобідню пору по вулиці Шопена, неподалік берега в річці Сапалаївка знайшли предмет схожий на гранату. Юнаки не розгубилися, діяли чітко, знахідну не зачіпали, а розповіли про неї дорослим та поліції.

На місце події одразу ж виїхали спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції області та з’ясували, що знайдений братами предмет – корпус гранати «Ф-1» без запалу. Правоохоронці знахідку вилучили.

Керівник поліції Волині Петро Шпига подякував школярам за вчинок і подарував їм книги та солодощі.

«Безумовно, школярі вчинили правильно і їх вчинок може слугувати добрим прикладом. Школярі оперативно повідомили про знахідку дорослих і поліцію. Вони не наражалися на небезпеку самі й не поставили під загрозу життя та здоров’я інших людей. Окрема подяка батькам хлопців за те що виховують гідних і законослухняних громадян нашої держави», – зазначив генерал поліції Петро Шпига.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні