--> У Луцькраді сперечалися, чи добре працює система «МАК» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькраді сперечалися, чи добре працює система «МАК»

0
-4
У Луцькраді сперечалися, чи добре працює система «МАК»
У мерії посадовці та члени виконавчого комітету сперечалися щодо того, чи належним чином працює система «МАК», за допомогою якої можна відстежувати автобусні маршрути.

Про це стало відомо у середу, 20 листопада, на засіданні виконкому.

Нагадаємо, директор ПП «АТП №1» Едуард Самчук заявив, що автобусні маршрути №11, 19, які він обслуговує, загружені в систему «МАК». Проблема в програмі.

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Володимир Степанов наголосив, що договір заключений, а система працює належним чином.

«Система «МАК» працює. Більше того, крім цієї системи, є ще одна, яку встановлює новий оператор», – пояснив Степанов.

Позицію перевізника підтримав член виконкому Михайло Щур. За його словами, система часто дає збій і не відображає усіх маршрутів.
«Система «МАК» не працює належним чином. Якщо в нас в місті відображається менше третини автобусів – можу зрозуміти, що десь не вийшли на рейс. Але якщо я на маршруті №2 в системі бачу лише одну маршрутку, то це вже розуміння того, що це система «МАК» не працює належним чином», – виступив Щур.

Керівники містом доручили начальнику управління транспорту та зв’язку Володимиру Степанову з’ясувати і доповісти, як працює «МАК».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні