Луцьким муніципалам з бюджету хочуть дати 2 мільйони

1
15
Луцьким муніципалам з бюджету хочуть дати 2 мільйони
Департаменту муніципальної варти з бюджету Луцька хочуть дати 2 мільйони гривень.

Про це стало відомо у середу, 20 листопада, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, на програму впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території Луцької міської територіальної громади на 2020 рік муніципалам хочуть виділити з бюджету 2 мільйони гривень.

Як йдеться в пояснювальній до проєкту рішення записці, метою цієї програми є демонтаж незаконно розміщених тимчасових споруд, малих архітектурних форм, металевих і дерев’яних конструкцій на території Луцької міської територіальної громади для забезпечення належного утримання та експлуатації об’єктів вуличної мережі, інженерних комунікацій, належного рівня благоустрою, озеленення, естетичного вигляду та якісного формування забудови вулиць, поліпшення якості життя мешканців і підвищення привабливості територіальної громади.

Члени виконавчого комітету підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава ситуація гроші дають на демонтаж гаражів , а в той же час муніципали вимагають від власників демонтувати своїм коштом,а якщо і самі муніципали проводять демонтаж то рахунок за роботу виставляють власникам.То напрошується питання,а на що виділяється така сума з міського бюджету?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні