Заліз через вікно: на Волині невідомий обчистив магазин

0
3
Заліз через вікно: на Волині невідомий обчистив магазин
У селищі Шацьк невідомий вкрав з магазину гроші і продукти.

Про це повідомляє "Район.Шацьк" з посиланням на Шацьке відділення поліції.

У суботу, 16 листопада, о 8:00 год. до правоохоронців надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що в смт Шацьк в магазині невідомий пошкодив вікно та вкрав гроші і продукти.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що в нічний час доби невстановлена особа шляхом віджиму металопластикового вікна незаконно проникла в приміщення торгового залу магазину "Продукти", що в смт Шацьк, вул. Природна, звідки таємно викрала кошти в сумі більше 6 тисяч гривень та продукти харчування.

За вказаним фактом матеріали внесено до ЄРДР за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Слідчими проводяться заходи по встановленню особи правопорушника в рамках кримінального провадження.

У Шацькому відділенні поліції звертаються до осіб, які володіють товарно-матеріальними цінностями, зокрема до приватних підприємців, і наголошують на необхідності обладнувати приміщення охоронною сигналізацією, системою відеоспостереження, що дасть змогу уникнути втрати майна, а також "по гарячих слідах" встановити правопорушника та притягнути його до передбаченої законом відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні