«Збив та збив. Відмажуть»: очевидців ДТП, де постраждала волинянка, обурили слова водія. ОНОВЛЕНО

1
-7
«Збив та збив. Відмажуть»: очевидців ДТП, де постраждала волинянка, обурили слова водія. ОНОВЛЕНО
У селі Копачівка Рожищенського району автомобіль збив молоду дівчину, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

Як розповідають очевидці, винуватцеві аварії близько 30 років та в салоні його авто знаходилося двоє малих дітей. Чоловік рухався автотрасою автомобілем VOLKSWAGEN Passat. Проте, після того, як він здійснив наїзд на 18-річну Вікторію, замість того, аби надати їй допомогу, повів себе неадекватно та по-хамськи, - пише інтернет-видання "Під Прицілом".

Опісля, як чоловік збив дівчину, до потерпілої збіглося чи не все село, аби дізнатися у якому вона стані. На місце події також прибули медики, поліція та родичі дівчини.

Очевидці розповідають, що перше, що сказав водій "євробляхи" після того як збив дівчину – "Ну і хр*н з нею! Збив та збив! Всеодно мене відмажуть!". Почувши ці слова, дідусь дівчинки кинувся з кулаками до водія і став вимагати у поліції, аби його покарали за всіма статтями, які він порушив.

Наразі ж, як стало відомо, автомобіль, на якому скоєно наїзд, вилучила поліція.

18-річну дівчину забрала "швидка" у важкому стані.

Нагадаємо, аварія трапилася сьогодні, 17 листопада, близько 18.00 у селі Копачівка Рожищенського району.

У понеділок, 18 листопада, до редакції інтернет-видання "Волинь24" зателефонував водій автомобіля, який збив дівчину. Він стверджує, що наведених у публікації слів не говорив. Для нього ця ситуація стала великим потрясінням. Вранці 18 листопада він побував у лікарні, де цікавився станом здоров'я постраждалої, пропонував необхідну допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суд лінча, без варіантів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні