--> Учені назвали найшкідливіший продукт харчування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учені назвали найшкідливіший продукт харчування

1
8
Учені назвали найшкідливіший продукт харчування
Вчені з міжнародного наукового колективу, створеного працівниками Університету Міннесоти та Оксфордського Університету, у результаті проведення низки тривалих та складних досліджень встановили, який продукт харчування найшкідливіший для здоров’я людини та екології.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Вони дійшли висновку, що м’ясо не лише шкодить здоров’ю, а й завдає великих проблем екології, особливо під час його виробництва.

Фахівці зазначають, що виробництво м’яса дуже шкодить навколишньому середовищу та супроводжується екологічними збитками.

Згідно зі спеціальним індексом, який розробили науковці, найшкідливішим є червоне м’ясо.

У той же час найбезпечнішими продуктами вони визнали фрукти, овочі, цільнозернові злаки, оливкову олію та горіхи.

Нагадаємо, вчені розробили рецепт “розумного” хліба, який допоможе знизити рівень цукру в крові. Такого ефекту досягли завдяки додаванню у продукт полби – різновиду пшениці. Хімічний склад цього злаку нормалізує рівень цукру за рахунок низького глікемічного індексу і мінімального вмісту крохмалю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все що рухається за допомогою двигуна внутрішнього згорання теж завдає збитків екології,і шкодить здоров'ю,тільки чогось цим не переймаються!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні