--> Американець зафіксував унікального трирогого оленя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Американець зафіксував унікального трирогого оленя

0
4
Американець зафіксував унікального трирогого оленя
Мешканець штату Мічиган (США) під час прогулянки лісом випадково натрапив на трирогого оленя.

Про це повідомляє BBC Україна.

75-річний Стів Ліндберг у минулому був законодавцем, а вже на пенсії займається аматорським фотополюванням. Щодня американець завантажує у мережу фото дикої природи. Під час цієї прогулянки пенсіонер уже не розраховував побачити особливі кадри через погоду, але помітив річкову видру, яка ласувала рибою на льоду.

«Я подумав, що своє фото дня отримав», — розповів Ліндберг. Але коли повертався разом зі псом до машини, то помітив незвичайного оленя. «Я маю тисячі фото білохвостого оленя, але відразу зрозумів: у цього щось не так з рогами», — продовжував чоловік.

Тільки вдома за комп’ютером американець помітив, що олень — трирогий. Світлина не тільки зібрала чималу кількість вподобань, а й привернула увагу громадськості. За словами фахівців, таких оленів — «один на мільйон»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні