--> Труну викинули на смітник: на Чернігівщині з могили зникло тіло священника. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Труну викинули на смітник: на Чернігівщині з могили зникло тіло священника. ВІДЕО

2
0
Труну викинули на смітник: на Чернігівщині з могили зникло тіло священника. ВІДЕО
У селі Мощанка Чернігівської області з могили зникла труна із тілом сільського священника. Чоловіка спершу поховали поблизу церкви, а згодом невідомі розкопали могилу і перенесли тіло на околиці кладовища.

Про це розповідає ТСН.

Повідомляється, що 51-річний отець Володимир мав серцеве захворювання й пішов із життя влітку у себе вдома. Тоді священика поховали на горі поблизу церкви, яка була недолеко від його дому. Проти цього ніхто не протестував. Зараз біля церкви зводять монастир. Обидві будівлі належать Московському патріархату.

Настоятелем храму, власником якого є громада, напередодні призначили протоієрея з монастиря МП. Він відправив 9 днів за померлим священиком, а сороковини – уже відмовився. А невдовзі зникла могила. Труп викопали та перенесли в хащі біля цвинтаря посеред ночі. Місцеві кажуть, що його ховали так, щоб ніхто більше й не розшукав.

Люди кажуть, що отець заважав комусть навіть мертвим, і дають зрозуміти, що йдеться про московських попів із монастиря. Місцеві зазначають, що будівлю почали зводити багато років тому під стінами сільської церкви без жодних дозволів. Основним фінансистом був місцевий житель Михайло Дегтяр. Колись він був священником Чернігівської єпархії МП. Шість років тому ЗМІ показували сюжет про пограбування будинку Дегтяра, з якого вкрали нібито аж мільйон доларів.

Тим часом дружина померлого священика каже, що її чоловік мав непорозуміння з ченцями МП і Дегтяром через незаконне захоплення ними землі. Жінка зауважує, що попи вимагали від неї забрати тіло чоловіка з могили під церквою, вважаючи ту територію своєю.

Після того, як труну зі священником таки розшукали, селяни перепоховали її на цвинтарі. Тепер вимагають дати їм нового священика на заміну нинішнього московського попа із монастиря.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дічь якась :)
Відповісти
Да не дічь-а мацковскі рагулі в рясах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні