Її залишили найрідніші люди: шукають сім'ю для 6-місячної Вероніки

1
-4
Її залишили найрідніші люди: шукають сім'ю для 6-місячної Вероніки
У Вінниці шукають батьків для 6-місячної Вероніки. Дівчинку залишили ще у пологовому. Рідні мама і тато побоялися рідкісної хвороби, з якою народилась крихітка.

Спершу Веронічкою опікувались у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні, а згодом – вона переселилась до «Центру Матері та Дитини». На таких, як дівчинка, кажуть «метелики», пише "20 хвилин".

— Народилася Веронічка з діагнозом «бульозний епідермоліз». Це захворювання, яке лікується дуже погано, але певний догляд за шкірою дитини дає можливість дитині бути абсолютно здоровою і нормально, — розповідає лікар-дерматолог Наталія Мазорчук.

Волонтери опікуються малечею та почали шукати нову сім’ю, яка попіклується про маленьку.

— Веронічка набирає вагу, дуже хороша контактна дівчинка. Її залишили найрідніші люди у світі, мама і тато. Велике прохання до всіх, хто має серце, можливість, візьміть дитинку. Ви ніколи не пошкодуєте, якщо у вашій родині буде така золота дитина, як Веронічка, — закликають вони.

Нині немовля має потреби у підгузках 3-го розміру, дитячій суміші (будь-яка), кашках до смаку (гречка та рис), іграшках за віком (не м'яких). Передати гостинці та подарунки можна самостійно в Центр Матері та Дитини, у відділення на 3-у поверсі, завідувачкою Лілією Володимирівною або черговим лікарем.

А тим, хто хоче допомогти, але не має змогу зробити це самостійно, можна передати кошти волонтеркою Катериною Шрамко. (Карта № 4149 4991 2005 6864 Шрамко К).

З питаннями щодо дитини звертатись до Наталі Мазорчук за тел. +380 (67) 933 29 93.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що так можна? Чому інші мають відповідати за чийсь секс. Відмовляєшся - плати на утримання, виконуй громадські роботи...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні